Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Kerum nakon sučeljavanja: Kako bi Andro radio tako nervozan?

Kerum nakon sučeljavanja: Kako bi Andro radio tako nervozan?

Evo došao sam na sučeljavanje i jedini dao konkretne odgovore i prijedloge

Željko Kerum se obratio javnosti nakon sučeljavanja na Novi TV:

- Dragi prijatelji, prozivali su me protukandidati da se bojim doći na sučeljavanje. Prvo, ja se nikoga ne bojim, a ponajmanje tako loše kunkurencije. Drugo, evo došao sam na sučeljavanje i jedini dao konkretne odgovore i prijedloge. Moji protukandidati samo filozofiraju i mudruju. Lipo ih je vidit, umjetno se smiju, ispada da sve znaju dok ne počnemo pričat o konkretnim stvarima. Onda postanu nervozni.

Moj tim i ja imamo gotove projekte. Kotarevi Brda, Kocunar, Visoka, Mejaši, Šine, Neslanovac, Kamen i ostali zaslužuju infrastrukturu kakvu je dobila Sirobuja. Danas je posebno nervozan bija Andro. Kako bi on radio tako nervozan? Moraš bit čovik i imat znanje i iskustvo da bi moga završit i najmanji projekt, a kamoli one koje ću ja napravit. Lako je sa kipovima, kad si s njima uvik si u pravu. Triba ljude razumit, saslušat ih i pomoć im. Nakon pobjede krećemo odmah na posao. Mi se ne trebamo uhodavati. Ajmo probat sve riješit u prvom krugu.


Vaša reakcija na temu