Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Klis: Muškarac na ulici počinio obiteljsko nasilje pa prijetio da će oduzeti život sebi i članu obitelji koji se nalazio zatočen s njim

Klis: Muškarac na ulici počinio obiteljsko nasilje pa prijetio da će oduzeti život sebi i članu obitelji koji se nalazio zatočen s njim

Oko 17.25 je pustio člana obitelji, a predao se u 21.46 sati

Danas oko 16.15 sati na području Klisa muškarac, starosti 52 godine, na ulici je počinio obiteljsko nasilje, nakon čega se s jednim članom najuže obitelji zatvorio u kuću te prijetio da će si oduzeti život, kao i članu obitelji koji se nalazio zatočen s njim.

Oko 17.25 sati 52-godišnjak je pustio člana obitelji iz kuće. No, i nadalje je prijetio da će sebi oduzeti život. Nakon višesatnog razgovora s policijskim pregovaračem iz Specijalne policije, muškarac se u 21.46 sati dragovoljno predao.

Doveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a žrtvi obiteljskog nasilja pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Vaša reakcija na temu