Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Policija otkrila osobe koje su opljačkale Klub mladih Split

Policija otkrila osobe koje su opljačkale Klub mladih Split

Trojac je nizom provala počinio štetu od 120.000 kuna

Tri osobe, u dobi od 40, 36 i 23 godine, osumnjičene su za više provala na području Splita koje su se dogodile od listopada do prosinca 2017. i kojima je počinjena materijalna šteta od 120.000 kuna. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su 40-godišnjak i 36-godišnjak 12./13. listopada provalili u geodetski ured na Poljičkoj cesti, te ukrali prijenosno računalo i novac, a u istoj ulici su 4. studenog izvršili i provalu u frizerski salon kada su odnijeli tablet i novac.

Nadalje, utvrđena je i sumnja da su 5. studenog obojica provalila u osam ureda različitih tvrtki u Ulici Ruđera Boškovića u Splitu, iz kojih su otuđili raznu tehničku opremu. Tada je poharan i Klub mladih Split.

Policija još navodi da je 23-godišnjak s 36-godišnjakom 14./15. prosinca provalio u trgovinu na Poljičkoj cesti, a tada su ukrali elektroničku opremu.

Tijekom kriminalističkog istraživanja dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima. Protiv navedenih osoba podnesene su odgovarajuće kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu.

Vaša reakcija na temu