Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kolinda Grabar-Kitarović zvijezda svjetskih medija: 'Hrvatska predsjednica je izgledala cool u loži'

Kolinda Grabar-Kitarović zvijezda svjetskih medija: 'Hrvatska predsjednica je izgledala cool u loži'

Čelnica države je nakon finalne utakmice Svjetskog prvenstva izazvala dosta reakcija, uglavnom pozitivnih

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer je bila u fokusu medija diljem svijeta. Njeno pojavljivanje na finalu Svjetskog prvenstva, a potom i sudjelovanje prilikom dodjele medalja izazvala je dosta reakcija. Uglavnom pozitivnih. Tekst o prvoj dami Hrvatske napisao je i britanski The Sun.

- Hrvatska je predsjednica luda za nogometom, žestoko je bodrila svoju momčad - stoji između ostalog u tekstu, a dalje se navodi i njena biografija kao i činjenica da je postala prva predsjednica Hrvatske u veljači 2015.

Zagrljaje hrvatske predsjednice na svečanoj dodjeli medalja zanimljivo je opisao Bild:

- Beskrajni maraton poljubaca i zagrljaja - stoji u njemačkom listu uz dodatak da je svojim pristupom nakon poraza svoje zemlje u finalu zaslužila epitet 'najsimpatičnijeg gubitnika u povijesti Svjetskog prvenstva'. 

List Hamburger Morgenpost konstatira je Kolinda 'ukrala show' te da se 'smijala, poljubila svakoga i sve što je bilo na raspolaganju'. Navode da je na koncu poljubila i pobjednički pehar.

Tjednik Stern pak smatra da je hrvatska predsjednica bila 'tajna zvijezda' dodjele medalja, te da je pokazala srčanost i veseo duh u porazu.

Većina njemačkih medija smatra da naša predsjednica 'izgleda cool u loži', dok je u Hondurasu opisuju kao 'strastvenu predsjednicu koja živi skupa sa svojom reprezentacijom'.

Vaša reakcija na temu