Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Korisnici Centra 'Juraj Bonači' osmislili predmete s kojima je Galeb ukrasio izloge svojih prodavaonica

Korisnici Centra 'Juraj Bonači' osmislili predmete s kojima je Galeb ukrasio izloge svojih prodavaonica

Temeljem godina zajedničkog rada Centar krenuli su u novi projekt i sklopili ugovor koji definira novi model suradnje


Tvrtka Galeb d.d. godinama aktivno sudjeluje u uključivanju osoba s teškoćama u razvoju u svakodnevni život, počevši od zapošljavanja u vlastitim redovima, pa do suradnje s mnogobrojnim  udrugama, a među njima može se posebno istaknuti suradnja s Centrom za odgoj i obrazovanje 'Juraj Bonači' kojima ova tvrtka donira tekstilni materijal.

Temeljem godina zajedničkog rada Centar 'Juraj Bonači' i Galeb krenuli su u novi projekt i sklopili ugovor koji definira novi model suradnje čiji je cilj uključiti korisnike centra u nove aktivnosti  kako bi postali aktivni sudionici koji će se integrirati u život i rad zajednice.

Među prvim aktivnostima u koje su korisnici uključeni je uređenje svakog izloga Galeb prodavaonica s predmetima koje su oni sami osmislili i izradili.

Ovakvim projektom Galeb još jednom dokazuje da ga osim kvalitete rada i tradicije koju predstavlja karakterizira odgovornost za društvo i okolinu, dokazujući to svojim nastojanjima da se u društvo integriraju osobe s teškoćama.

Koliko su korisnici centra bili kreativni i marljivi u božićnom duhu možete vidjeti u svim izlozima Galebovih prodajnih mjesta.

Vaša reakcija na temu