Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kovačević: Split je ljeti prepun lijepih događanja, a izdavanje dozvola je u nadležnosti različitih ustanova

Kovačević: Split je ljeti prepun lijepih događanja, a izdavanje dozvola je u nadležnosti različitih ustanova

Grad pokreće inicijativu u kojoj bi bio svojevrsni koordinator događanja - kaže dogradonačelnik

Dogradonačelnik Goran Kovačević komentirao nam je preklapanje događanja koja se održavaju u neposrednoj blizini, Split Blues Festival na Zvončacu i i predstavu Splitskog ljeta na Sustipanu, zbog čega je odgođena drama 'Smij i suze starega Splita'.

- Split je ljeti prepun lijepih događanja, bilo da je riječ o gradskim inicijativama ili privatnim projektima, a izdavanje dozvola je također u nadležnosti različitih ustanova - kazao je Kovačević. 

Konkretno, Zvončac je pod ingerencijom Javne ustanove za upravljanje Park šumom Marjan koja je izdala dozvolu, Split Blues Festival plod entuzijazma pojedinca Stivija Vučkovića.

- Da se ne bi događale slične situacije koje poznaju i drugi gradovi, Grad pokreće inicijativu u kojoj bi bio svojevrsni koordinator događanja - otkrio je dogradonačelnik.

Ukratko, da sva događanja koje organiziraju bilo institucije bilo privatnici i za koje dozvole izdaju također razne institucije budu objavljeni na webu. Tako će biti poznati svi termini. 

Inače, tek sinoć su intendant HNK Split Goran Golovko i organizator glazbenog festivala Vučković otkrili da se preklapaju termini Splitskog ljeta i Split Blues Festivala, što smeta izvedbi drame.

Novi termin predstave 'Smij i suze starega Splita', koja se trebala održati večeras, bit će poznat u ponedjeljak. Sutra se sve održava po planu.

Vaša reakcija na temu