Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Krstulović Opara: Institucije hitno moraju procesuirati Zdravka Mamića jer je oklevetao Split!

Krstulović Opara: Institucije hitno moraju procesuirati Zdravka Mamića jer je oklevetao Split!

Jasno je da provokacije i teške riječi osuđenog nasilnika mogu dovesti do eskalacije nasilja, poručio je gradonačelnik koji je zadovoljan što je prosvjed na Pujankama prošao bez incidenta

Iznimno emotivni dan u Splitu gdje su se brojni građani okupili kako bi pomogli osmogodišnjem dječaku da ga ne otrgnu, praktički na silu, od majke komentirao nam je i gradonačelnik Andro Krstulović Opara

- Iznimno sam zadovoljan što je prosvjed potpore  malom sugrađaninu Cesareu prošao dostojanstveno i bez incidenata - kazao je .

Posebno je pohvalio policijske službenike koji su, naveo je, pokazali veliko razumijevanje, strpljenje i odgovornost, ali i pripadnike navijačke skupine Torcida te brojne građane koji su svoju solidarnost s majkom pokazali na dostojanstven i miran način.

- To što su građani, policijski službenici i Torcida bili složni i dostojanstveni može biti na ponos svima nama. I to je dokaz da nismo mi nikakvi huligani, vandali ili divljaci kako nas često nazivaju. Nismo ni Cosa Nostra - poentirao je gradonačelnik.

Osvrnuo se baš zato ovom prigodom na 'nezapamćeno vulgaran nastup Zdravka Mamića, optuženika za teška gospodarska kaznena djela' i pozvao institucije da ga što žurnije procesuiraju.

- On je svojim  krajnje neprimjerenim istupom oklevetao Grad Split, partnera Našeg Hajduka, kao i na desetke tisuća članova udruge diljem Hrvatske i svijeta. Grad Split u upravljanju Hajdukom ima za partnere časne ljude, a ne mafijaše. Jasno je da provokacije i teške riječi osuđenog nasilnika mogu dovest do eskalacije nasilja, stoga pozivam sve institucije da ga čim žurnije procesuiraju i time zaštite građane od ovakvih suludih konstrukcija i sijanja netrpeljivosti - zaključio je Krstulović Opara.

Vaša reakcija na temu