Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KRSTULOVIĆ OPARA: Priče o mojoj ostavci su totalne gluparije

KRSTULOVIĆ OPARA: Priče o mojoj ostavci su totalne gluparije

Ostavka se, navodno sprema nakon što prođu dvije godine mandata jer tada nisu potrebni novi izbori. Grad bi ostao u rukama zamjenice Jelene Hrgović

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara komentirao je kratko medijske napise tjedniku 'Nacional' kako se sprema podnijeti ostavku ovo ljeto.

- Nemam pojma tko to priča, to su gluparije totalne - demantirao je gradonačelnik.

Ostavka se, navodno sprema nakon što prođu dvije godine mandata jer tada nisu potrebni novi izbori. Grad bi ostao u rukama zamjenice Jelene Hrgović, koja je bliska gradonačelniku i time bi 'zeznuo' predsjednika splitskog HDZ-a Petra Škorića s kojim se, navodno, Krstulović Opara ne slaže oko kadroviranja. Škorić, navodno, želi utjecaj na odlučivanje u izvršnoj vlasti, što mu gradonačelnik ne dozvoljava. S druge strane, navodno su sukobi 'spinovi' kako bi se izazvalo razumijevanje javnosti za koaliciju sa Željkom Kerumom i 'zapinjanje' s projektima.

Gradonačelnik je još, u obilasku Klinike za plućne bolesti s potpredsjednikom Vlade Predragom Štromarom, ravnateljem KBC-a Julijem Meštrovićem te županom Blaženkom Bobanom  komentirao važnost izgradnje Objedinjenog hitnog bolničkog prijema.

Poslao je poruku Vladi da ga treba izgraditi koliko god da košta, a za to vrijeme gradska uprava i ravnateljstvo bolnice rješavaju pristupni put.

Upitan je ovom prigodom i koliko košta  borba protiv potkornjaka na Marjanu.

- Ne mogu za sada o tome govoriti, onoliko koliko treba, Marjan nema cijene – odgovorio je.

Vaša reakcija na temu