Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KRSTULOVIĆ OPARA IZ SABORA: Imate srčanog zastupnika našeg Splita, Dalmacije, hrvatskoga Juga i Jadranske Hrvatske, ali i domovine Hrvatske

KRSTULOVIĆ OPARA IZ SABORA: Imate srčanog zastupnika našeg Splita, Dalmacije, hrvatskoga Juga i Jadranske Hrvatske, ali i domovine Hrvatske

'Birači su dali jasnu poruku odbijajući podjele u društvu, omalovažavanje institucija te rušenje ustavnog poretka'

Bivši splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara ponovno je izabran u Sabor. Prvog dana zasjedanja u novom sazivu svoje dojmove podijeli je putem Facebooka. 

- Danas sam po četvrti put prisegnuo na časnu dužnost narodnog zastupnika svima Vama koji ste me podržali ali i onima koje imam čast prestavljati u Hrvatskome državnome saboru.

Imate srčanog zastupnika našeg Splita, Dalmacije, hrvatskoga Juga i Jadranske Hrvatske, ali i domovine Hrvatske.

Ovdje je par slika današnjeg ozračja. Nadam se da će ovako pitomo i pristojno biti i ubuduće, bez grubih riči, bez štrapanja i govora mržnje.

Nadam se nadmetanju argumentima i međusobnom uvažavanju.

I kako rekoh danas prije početka sjednice u razgovoru za Hrvatski radio koji smo imali SDP-ov Ž. Jovanović, također zastupnik u prvome demokratski izabranom sazivu 1990.godine, nadam se 'spuštanju baluna na zemlju' u Saboru jer živimo u ozbiljnim vremenima. 

Birači su dali jasnu poruku odbijajući podjele u društvu, omalovažavanje institucija te rušenje ustavnog poretka.

Birači su dali jasnu poruku svima nama da u Saboru ne žele TV reality show i isprazne doskočice nekih kojima kratkoročno dobijaju jeftine populističke bodove.

Treba raditi i upirati da našem društvu ukonimo pogubni osjećaj podjela. Trebamo mir, rad i zdravi život.

Na slici sam s bivšom šeficom, našom predsjednicom, tu je i moj prijatelj Miro Gavran, predsjednik moje Matice hrvatske, tu je i moj predsjednik GO HDZ, mladi i agilni Tomislav Šuta, ali i legendarni branitelj Ante Deur na slici s Banskom zastavom u Sabornici...

Idemo naprid, za našu Hrvatsku - objavio je Krstulović Opara uz par fotografija.

Vaša reakcija na temu