La Volpe: Ne nudimo nikakve isprike, večer je bila luda i nezaboravna

La Volpe: Ne nudimo nikakve isprike, večer je bila luda i nezaboravna

Ovim putem se također želimo zahvaliti svima koji su s nama guštali u glazbi i opuštenoj zajebanciji

Grupa La Volpe se oglasila dan nakon što je u Đardinu na glazbenoj manifestaciji Revija urbane kulture, poznatijoj kao 'Evo ruke' zapjevala 'Mrzim Dinamo', o čemu smo već pisali....

- U reflekciji na medijske izlete na temu 'kontraverzne' izvedbe na jučerašnjoj svirci, ne nudimo apsolutno nikakve isprike. Sviranje same skladbe nije bio nikakav izlet mržnje ili medijski trik, već spontano zbližavanje sa publikom, s kojom smo kroz cijeli nastup održali odličan odnos - kažu iz La Volpe pa nastavljaju:

- Ovim putem se također želimo zahvaliti svima koji su s nama guštali u glazbi i opuštenoj zajebanciji, te nam s vrhunskim feedbackom pomogli da učinimo večer ludom i nezaboravnom! Iako smo od strane policije udaljeni s pozornice ranije nego što je bilo predviđeno moramo napomenuti da su se službenici ponijeli vrlo smireno i razumno. A svim pristojnim kolegama glazbenicima želimo još puno godina sviranja ne uvredljivih i urednih nastupa na relevantnim anualnim eventima. Čuvajte turiste. Laku noć. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare