Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MAKLJAŽA NA VIRU: Potukla se petorica muškaraca, 'radila' je i palica

MAKLJAŽA NA VIRU: Potukla se petorica muškaraca, 'radila' je i palica

Teško je ozlijeđen 69-godišnjak

Zadarska policija dovršila je istragu nad petoricom muškaraca koji su se u srijedu navečer potukli na Viru. Utvrdili su da su se najprije sukobili 49-godišnjak i 69-godišnjak, a nakon što je stariji muškarac u tučnjavi zadobio teške tjelesne ozljede, umiješala su se još trojica muškaraca u dobi od 24, 34 i 41 godinu. Tada je 41-godišnjak vozilom lakše ozlijedio 24-godišnjaka, dok je palicom udario 34-godišnjaka, a njegovo vozilo oštetio. 

Pobjegao je s mjesta događaja, a policija je uhitila 41-godišnjaka i 49-godišnjaka nad kojima je provela istragu. Mlađeg su uz kaznene prijave zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe stvari predali pritvorskom nadzorniku, dok su protiv starijeg podnijeli prijavu zbog pokušaja nanošenja teške ozljede redovnim putem. 

Vaša reakcija na temu