Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marijana Puljak: Scene deložacije na Pazdigradu su žalosne, mogu samo pretpostaviti da su posljedica neefikasnog pravosuđa

Marijana Puljak: Scene deložacije na Pazdigradu su žalosne, mogu samo pretpostaviti da su posljedica neefikasnog pravosuđa

Predsjednica stranke Pametno upozorava da probleme velikih igrača rješava cijela država

Dramatična deložacija obitelji Pavić u petak na splitskom Pazdigradu događala se u samoj blizini stana Marijane Puljak, predsjednice stranke Pametno. Ona kaže da je u vrijeme deložacije bila na poslu te da je iz medija doznala o problemima obitelji Pavić. Budući da nije upoznata s poviješću i svim detaljima, dodaje, ne može komentirati pravne posljedice ovog slučaja.

- Scene koje su se odvijale jučer na Pazdigradu tijekom deložacije su zaista žalosne. Mogu samo pretpostaviti da su one posljedica neefikasnog pravosuđa koje dopušta da predmeti leže godinama, kamate rastu, presude se pretvaraju u milijune, a na dražbama se imovina građana onda prodaje u bescjenje. Probleme velikih igrača rješava cijela država, a mali ljudi su osuđeni na bitku s usporenim sustavom - poručila je Puljak te naglasila kako obitelj Pavić proživljava svoje najteže trenutke i da se iskreno nada da će uskoro riješiti probleme.

Vaša reakcija na temu