Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Martin Pauk o Marjanu: Svejedno, iako nisam kriv, sram me je

Martin Pauk o Marjanu: Svejedno, iako nisam kriv, sram me je

Zbog ozbiljne obiteljske situacije sjednicu sam napustio odmah na početku, puno prije famoznog rušenja kvoruma

Martin Pauk, gradski vijećnik stranke Neovisni za Hrvatsku, ovim je riječima komentirao današnju sjednicu Gradskog vijeća:

- Za 20 godina dica će mi gledat stare slike šumovitog, zelenog Marjana i pitat me 'Ćaća, di si bija kad je grmilo, kad je Marjan propada?'. Kazat ću im da sam bija dio sramotne, egoistične i prepotentne skupine ljudi kojima su Splićani dali svoje povjerenje, a koji su zbog svog ega unišitili sve šta se moglo. Možemo se sramit.

P.S. Zbog ozbiljne obiteljske situacije sjednicu sam napustio odmah na početku, puno prije famoznog rušenja kvoruma. Svejedno, iako nisam kriv, sram me je - napisao je Pauk.

Vaša reakcija na temu