Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mate Rimac danas otvara svoje urede u Splitu

Mate Rimac danas otvara svoje urede u Splitu

Prostorije se nalaze na Poljičkoj cesti, ali cilj se preseliti do 2020. godine u Tehnološki park na Dračevcu

Mate Rimac danas će otvoriti razvojni ured svoje tvrtke Rimac Technology u Splitu. Prostorije se nalaze u sklopu poslovno-stambene zgrade na Poljičkoj cesti 71. Riječ je o privremenom prostoru kojeg će tvrtka koristiti do kraja 2020. godine do kada bi trebao biti završen projekt Tehnološkog parka na Dračevcu.

U Splitu će u prvoj fazi raditi 11 ljudi uz pomoć nekoliko kolega na praksi, a nakon ljeta bi trebala krenuti nova runda zapošljavanja. Plan im je kroz dvije godine imati pedesetak zaposlenika, a dugoročni cilj im je u Splitu zaposliti stotinjak razvojnih inženjera.

Vaša reakcija na temu