Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Metković: Katarina Ujdur na sjednici Gradskog vijeća pustila snimku iz 2008. godine kako bi dokazala da Jambo često mijenja stavove

Metković: Katarina Ujdur na sjednici Gradskog vijeća pustila snimku iz 2008. godine kako bi dokazala da Jambo često mijenja stavove

Ako ovako ispunjavate obećanja, možemo li na idućoj sjednici očekivati nasipanje stare Neretve koje ste obećali, pitala je vijećnica Mosta gradonačelnika Milana

Mostova gradska vijećnica Katarina Ujdur na današnjoj je sjednici Gradskog vijeća Metkovića ponovno upozorila na nelogičnost i neutemeljenost odluka i postupaka sadašnjeg gradonačelnika Dalibora Milana i njegovog partnera u vlasti Stipe Gabrića Jambe. Posebno je istaknula izostanak pokretanja novih projekata.

- Osim na propust kod dostave materijala s odgovorima na pitanja vijećnika Gabrića, na što je gradonačelnik, u suprotnosti s Poslovnikom, obećao usmeno priopćiti odgovore, Katarina Ujdur ukazala je na upitnu odluku o imenovanju ravnateljice Dječjeg vrtića Metković i oprečne stavove Stipe Gabrića o naplati parkinga te na gradonačelnikov nedostatak vizije razvoja grada, kao i ugrožavanje postojećih projekata - poručili su iz Mosta te dodali da je gradonačelnik na njezino pitanje o kriterijima imenovanja ravnateljice vrtića odgovorio kritikom na Mostovo vođenje Metkovića, umjesto konkretnim razlozima za neproduljenje mandata sadašnjoj ravnateljici i obrazloženjem odluke za novu.

- Ovakva je neupućenost i netransparentno odbijanje informiranja javnosti o ključnim pitanjima indikativno što se tiče obećanja da će gradski vrtić biti besplatan, budući da gradonačelnik ne otkriva iz kojeg će se izvora financirati takva odluka - smatraju u Mostu.

Katarina Ujdur potom je pustila snimku na kojoj je Stipe Gabrić zagovarao uvođenje naplate parkinga 2008. godine kako bi naglasila česte potpune promjene stavova čelnika sadašnje gradske vlasti. Naime, Gabrić je tada tvrdio kako će naplata parkinga uvesti reda i kako oni koji dolaze u grad moraju platiti parking kao što ga plaćaju u njihovim gradovima. Gradonačelnik Milan je zbog Gabrića, iako je i također prethodno govorio o potrebi naplate, promijenio mišljenje.

- Što će sad biti s projektima koje je započeo Metković razvoj, odnosno s projektima koji su se djelomično financirali iz parkinga, poput najjeftinijeg gradskog interneta i projekta prerade voća i povrća? Ako ovako ispunjavate obećanja, možemo li na idućoj sjednici očekivati nasipanje stare Neretve koje ste obećali? – upitala je gradonačelnika Katarina Ujdur, a iz Mosta tvrde da ni na to pitanje nije dobila konkretan odgovor.

Vaša reakcija na temu