Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Most.hr MoSt: Posjetite naše nove prostorije, a možete i nešto donijeti

MoSt: Posjetite naše nove prostorije, a možete i nešto donijeti

Trenutačno su najpotrebniji konzervirani i dugotrajni prehrambeni proizvodi, higijenske potrepštine...

Povodom Svjetskog dana beskućnika i u sklopu Nacionalne kampanje 'Dan otvorenih vrata prihvatilišta i prenoćišta', Udruga MoSt u petak 10. listopada otvorit će vrata Centra za beskućnice i beskućnike na adresi Gundulićeva 22 za sve zainteresirane.

'Ovim putem pozivamo sve građane, donatore, institucije, volontere, predstavnike medija, na upoznavanje s novim prostorom te aktivnostima koje provodimo te koje planiramo', poručuju iz udruge.

Također navode da svi oni koji žele donirati nešto za korisnice i korisnike, trenutačno su najpotrebniji konzervirani i dugotrajni prehrambeni proizvodi, higijenske potrepštine, posteljina i zimske jakne.

Vaša reakcija na temu