Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MUSIC CLUB PORAT Split dobiva novi multifunkcionalni prostor, pogledajte kako će izgledati!

MUSIC CLUB PORAT Split dobiva novi multifunkcionalni prostor, pogledajte kako će izgledati!

Donosimo vizualizaciju

Krajem kolovoza otvara se Music club Porat na Stinicama, u bivšoj zgradi Dalmacijavina. Split dobiva novi multifunkcionalni prostor koji bi trebao trebao postati jedno od središnjih mjesta za ljubitelje svih vrsta glazbe, ali i za raznolike kulturne i društvene događaje.

Music club Porat nije samo mjesto za koncerte, već je osmišljen kao dvorana koja će ugostiti kazališne predstave, sajmove te mnoge druge manifestacije. Klub će biti potpuno opremljen za sve vrste događaja, pružajući vrhunski zvuk, rasvjetu i modernu infrastrukturu koja može odgovoriti na potrebe različitih priredbi.

Veliko otvorenje bit će obilježeno 31. kolovoza 2024. koncertom legendarne grupe Bijelo dugme, koja će nastupiti na velikom prostoru ispred samog kluba, nazvanom Porat Open Air. Očekuje se da će ovaj spektakularni koncert privući velik broj posjetitelja i ljubitelja glazbe, pružajući nezaboravan početak za Music club Porat.

Vaša reakcija na temu