Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Na koncertu Thompsona samo 10 prekršaja, snimka se tek treba pregledati

Na koncertu Thompsona samo 10 prekršaja, snimka se tek treba pregledati

Skandiralo se Za dom spremni, a tijekom govora Đure Glogoškog čuli su se povici 'Ubi Srbina'.

Na koncertu Thompsona i prijatelja na stadionu prema policijskom izvješću bilo je oko 90.000 publike, a zabilježeno je  10 prekršaja.
Mahom se radi o kršenju Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te okupljanja, u kojima su isticanje neprimjerenih simbola, dva su zloupotreba droge.

Policija navodi i kako je ovo zabavno-kulturno javno  okupljanje snimano i fotografirano, te će pregledom tih snimki utvrditi postoji li osnovana sumnja da su, osim ovih, počinjeni i drugi prekršaji, temeljem čega ćemo poduzeti zakonom propisane mjere i
radnje iz naše nadležnosti.

Na koncertu se, podsjetimo, uvodno skandiralo Za dom spremni, a tijekom govora Đure Glogoškog čuli su se povici 'Ubi Srbina'.
Dodajmo i da je policija službeno izvjestila da je tijekom dana, povodom  proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, te obljetnice vojno redarstvene operacije 'Oluja' na trgu Ante Starčevića, bilo nazočno oko 25. 000 posjetitelja te da nije zabilježeno narušavanje javnog reda i mira, niti su evidentirani prekršaji druge naravi.

Policija, valjda, nije čula da se kratilo vrijeme na trgu dok se čekala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović  također neprimjerenim povicima.

Vaša reakcija na temu