Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NA MJESTU DOGAĐAJA: Muškarac na TTTS-u ubijen iz vatrenog oružja

NA MJESTU DOGAĐAJA: Muškarac na TTTS-u ubijen iz vatrenog oružja

Policija je dojavu o pronalasku mrtvog tijela dobila u 7.39 sati

Mrtvo tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je jutros na splitskom TTTS-u. Muškarac je pronađen s ozljedom glave, a neslužbeno se doznaje da je ubijen iz vatrenog oružja. Postoje određene indicije koje navode na sumnju da je ubijen na drugom mjestu i ostavljen na prilaznom putu jednoj tvorničkoj hali u izgradnji. 


Policija je dojavu o pronalasku mrtvog tijela dobila u 7.39 sati od slučajnog prolaznika. Identitet ubijenog se još utvrđuje, a za sada je poznato da se radi o osobi staroj između 20 i 40 godina, krupnije tjelesne građe, s irokez frizurom i tetovažom na lijevoj ruci. Nađen je kako leži na leđima s jednom rukom na prsima, a druga mu je bila podignuta kao da se želi obraniti. U blizini postoji nekoliko kamera, a kako neslužbeno doznajemo jedno je vozilo snimljeno malo iza 3.30 sati kako dolazi i odlazi putem koji vodi do mjesta gdje je nađeno tijelo. 


Policija obavlja očevid, a na terenu je i zamjenica Županijskog državnog odvjetnika. Pogledajte video s mjesta događaja.


Na TTTS je došla i Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije, a što nam je kazala pogledajte u videu.


Vaša reakcija na temu