Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vijesti/Screenschot Na otetom hrvatskom jedrenjaku Crnogorci pronašli veću količinu droge

Na otetom hrvatskom jedrenjaku Crnogorci pronašli veću količinu droge

'Jadran' se početkom Domovinskog rata zatekao na remontu u Tivtu gdje je zadržan sve do danas

Crnogorska vojna policija jutros na školskom brodu 'Jadran' pronašla više desetina kilograma materije za koju se sumnja da je droga, priopćilo je tamošnje Ministarstvo obrane. 

Došli su do saznanja da određene kriminalne skupine imaju namjeru iskoristiti za danas planiranu obuku studenata Pomorskog fakulteta iz Kotora za prijevoz opojne tvari. Rano jutros pripadnici Vojne policije upali su na brod, izvršili pretres i pronašli veliku količinu psihoaktivnih supstanci, a ronioci pregledavaju trup broda. 

'Jadran' je hrvatski jedrenjak koji se početkom Domovinskog rata zatekao na remontu u Tivtu gdje je zadržan sve do danas.

Hrvatska traži da Crna Gora brod vrati. Premijer Andrej Plenković je povratak broda zatražio još kao zastupnik u Europskom parlamentu, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara je na početku mandata iz Vile Dalmacije u svoj ured prenio veliku maketu 'Jadrana', a veliku uokvirenu fotografiju 'Jadrana' u svoj je ured postavio i ministar obrane Damir Krstičević

Vaša reakcija na temu