Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na prostorijama Gradskog kotara Trstenik sinoć je postavljena hrvatska zastava na pola koplja

Na prostorijama Gradskog kotara Trstenik sinoć je postavljena hrvatska zastava na pola koplja

Varmužina smjena je spoj taština bivšeg predsjednika kotara Jure Roščića (HDZ) i političkih ambicija Damira Barbira iz SDP-a - kazao je Boris Šitum

Na prostorijama Gradskog kotara Trstenik sinoć je postavljena zastava na pola koplja, kao svojevrstan dan žalosti zbog smjene predsjednika Saše Varmuže, kandidata udruge Kvart. Ili, kako su nam rekli, zbog načina na koji se odigrala.

Kotarski vijećnik i nositelj liste za udrugu Kvart Boris Šitum ističe da se radi o presedanu da te koalicijski partner, i to jedan od dva HDZ-ova vijećnika 'ruše'. Oporba je podržala.

Kako nam je rekao Šitum, da im je stalo do kotara mogli su uvažiti prijedlog da se na kraju sjednice glasa o smjeni, a prvo odrade točke dnevnog reda za koje su čekali zeleno svjetlo. 

- Ali, očito im nije stalo do kvarta ni stanovnika kotara. Smjena je spoj taština bivšeg predsjednika kotara Jure Roščića (HDZ) i političkih ambicija Damira Barbira iz SDP-a - kazao je Šitum.

Hoće li Trstenik na nove izbore, pitanje je sad.

- Spremni smo za sve opcije, mi smo rođeni pobjednici - poručio je Šitum.

Kotar Trstenik, na čelu s Varmužom, bio je najaktivniji u protivljenju izmjenama GUP-a.

Vaša reakcija na temu