Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na TTTS-u rupa do rupe: Popravite cestu prije nego što se dogodi nesreća

Na TTTS-u rupa do rupe: Popravite cestu prije nego što se dogodi nesreća

Dr. Joško Kalilić je fotografirao prometnicu i upozorio na problem

Na glavnoj i vrlo prometnoj cesti u sredini TTTS-a već nekoliko mjeseci nalaze se velike i opasne rupe u asfaltu koje prijete gumama i sigurnosti prometa, upozorio je dr. Joško Kalilić, koji nam je poslao fotografije s lica mjesta.

- Posebnu opasnost predstavljaju rupe nakon velikih kiša jer su tada ispunjene vodom te nisu vidljive vozačima da bi ih mogli naglim manevrima izbjeći. Nadamo se da će se komunalna služba grada odazvati apelu da se postojeće rupe što prije saniraju kako bi se izbegle štete na vozilima te izbjegla opasnost za promet pa i brojne pješake - rekao je Kalilić.

Vaša reakcija na temu