Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na utakmici jučer teško ozlijeđen vatrogasac

Na utakmici jučer teško ozlijeđen vatrogasac

Iz policije su poručili da je aktivirana pirotehnička naprava zbog čega mu je puknuo bubnjić

Na jučerašnjoj utakmici na Poljudu teže je ozlijeđen 37-godišnji vatrogasac. Dok je trajala utakmica, oko 16.15 sati, netko je aktivirao pirotehničku napravu u njegovoj blizini te mu je zbog toga puknuo bubnjić. Ozlijeđeni vatrogasac je prevezen u bolnicu gdje mu je pružena pomoć liječnika, a nakon toga je pušten na kućnu njegu. 

Iz policije su izvijestili da osim toga nisu zabilježili niti jedan značajniji sigurnosni događaj u smislu oštećenje imovine ili narušavanja reda i  mira u većem obimu. Priveli su četiri osobe, dvije zbog alkoholiziranosti, jednu zbog pokušaja unosa pirotehnike na stadion i jednu zbog narušavanja reda i mira.

Vaša reakcija na temu