Načelnik Hrvaca Dinko Bošnjak: Podnosim kaznene prijave zbog niza neistina koje su iznesene u javnost

Načelnik Hrvaca Dinko Bošnjak: Podnosim kaznene prijave zbog niza neistina koje su iznesene u javnost

Svi u Hrvacama znaju da ja nisam osoba koja je aktivna na društvenim mrežama, a tko je koristio lažne profile, to neka utvrdi istraga

Načelnik općine Hrvace Dinko Bošnjak ostao je nemalo iznenađen nakon što je vidio da su Ante Doljanin i Ivan Kotromanović istupili u javnost s obavijesti kako izlaze iz Mladeži HDZ-a, a kao razlog navode da on pokušava diskreditirati fratra, te da je objavljivao neumjesne komentare pod različitim nadimcima...

- Naravno da sve to skupa nije istina, ali neće sve ostati na demantu. U četvrtak ću protiv njih obojice podnijeti kaznenu prijavu zbog iznošenja neistina, koje narušavaju moj osobni ugled, ali jednako tako i općine Hrvace - kazao nam je načelnik Bošnjak.

- S fra Nevenom Pavlinušićem sam u korektnim odnosima i nikad ga nisam napao verbalno, niti na bilo kakav drugi način, niti bi mi to ikad palo napamet. Ne znam što je u glavama tih mladića, bio sam u kući Ante Doljanina, njegovi su zgroženi da je tako nešto mogao napraviti, a planiram otići i kod Kotromanovićevih jer istina jednostavno mora izaći na vidjelo.

Posebno je važno da se razjasni što se to događalo po Internetu, gdje će očito posla imati i policija...

- Nikad se nisam bavio pisanjem komentara po Internetu. Općina Hrvace ima svoju službenu stranicu i djevojke koje na njoj rade. Imam informaciju da je ta stranica hakirana, što je opet posao za policiju, koja će istražiti tko je to napravio. Svi u Hrvacama znaju da ja nisam osoba koja je aktivna na društvenim mrežama, a tko je koristio lažne profile, to neka utvrdi istraga - kazao nam je Bošnjak.

Ni u jednom dijelu razgovora Bošnjak nije mogao sakriti iskreno čuđenje vezano uz sve što se dogodilo, ali s obzirom da su u svibnju  lokalni izbori, ne isključuje mogućnost da ga se na ovaj način pokušava diskreditirati. Bošnjak je načelnik Hrvaca od 1993. godine, dakle od osnutka Općine, a planira se i opet kandidirati.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare