Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nagrađeni robotičari kod župana Ževrnje

Nagrađeni robotičari kod župana Ževrnje

Priznanja su dobili Antonio Nikolić, Ivan Pavao Lozančić, Darijan Gudelj, Zoran Vukić i Toni Jagnjić

Splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja, u pratnji pročelnika UO za društvene djelatnosti Tomislava Đonlića, upriličio je danas primanje za učenike i mentore koji su na nedavno održanom svjetskom natjecanju u području robotike 'RoboCup Junior Leipzig' osvojili 2. mjesto u kategoriji 'Soccer Light Weight Primary'.


Učenicima Antoniju Nikoliću (OŠ Plokite - Split), Ivanu Pavlu Lozančiću (OŠ Kneza Trpimira - Kaštel Gomilica) i Darijanu Gudelju (OŠ Manuš – Split, u odsutnosti) te njihovim mentorima Zoranu Vukiću (OŠ Kneza Trpimira - Kaštel Gomilica) i Toniju Jagnjiću (Zajednica tehničke kulture Split) uručio je prigodna priznanja.

U cilju promicanja znanja, kvalitete i izvrsnosti kao strateške odrednice Županije župan Ževrnja osigurao je i novčane nagrade u iznosu od 3000 kn za svakog nagrađenog učenika, a financijsku potporu dobit će i njihovi mentori.

Vaša reakcija na temu