Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najbolji solinski policajac je Anton Milanović

Najbolji solinski policajac je Anton Milanović

Služio je i u Domovinskom ratu kao član 114. brigade, a s obitelji živi u Kaštelima

U povodu blagdana sv. Mihovila, zaštitnika policije, Grad Solin, već tradicionalno i to jedanaestu godinu zaredom, dodjeljuje nagradu 'Policajac-prijatelj zajednice' koja je ove godine pripala Antonu Milanoviću, policajcu iz Policijske postaje Solin.

Uručujući nagradu i čestitajući nagrađenom Milanoviću, a kojem uz priznanje za naj-policajca grada Solina prati i simbolična novčana nagrada u iznosu od 2500 kuna, solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević je tom prilikom pohvalio izvrsnu suradnju sa svim djelatnicima PP Solin, a posebno na proteklim danima u prigodi blagdana Male Gospe i Dana grada Solina.

Također gradonačelnik Ninčević je istakao i veliki obuhvat područja koji čini PP Solin

- PP Solin svojim obuhvatom područja je jedna od većih policijskih postaja, te je zbog toga za svaku pohvalu rad ljudstva kojeg je malen broj na velikom području - kazao je Ninčević.

Policijska postaja Solin, naime, obuhvaća rad ne samo područje Grada Solina, već i općina Klis, Dugopolje, Muć ...

Gradonačelnik Ninčević je još nadodao kako uz proširenje ljudstva zgradi PP Solin na Bilankuši nužna i obnova. Već neko vrijeme PP Solin u suradnji s Gradom Solinom radi na dobivanju financijske pomoći

- Svima nam je u interesu da zgrada koja je nekoć bila reprezentativna i u buduće bude takva - kazao je gradonačelnik Dalibor Ninčević.

Čestitke policajcu Antonu Milanoviću uputio je i načelnik PP Solin Ljubo Zečić.

- Policajac Anton Milanović, svoj posao obavlja veoma profesionalno, a kao policijski službenik primjer je današnjeg modernog policajca, čovjeka i službenika - kazao je načelnik Zečić, kojem je Milanović i pomoćnik.

Načelnik Zečić je istakao kako ga uistinu raduje što upravo Grad Solin i njegovo Vijeće za prevenciju kriminaliteta jedno od prvih gradova koje je uvelo ovakvu vrst nagrade, a na njihov primjer ugledalo se još niz gradova u okruženju.

- Pohvalio bih i suradnju s gradskom upravom, koja je na izuzetno visokom nivou - nastavio je načelnik Zečić.

- Naveo bih još kako Grad Solin zauzima visoko drugo mjesto sigurnog grada u Splitsko-dalmatinskoj županiji (Sinj je na prvom mjestu). U statistikama bilježimo veliki pad kriminaliteta i nasilja – kazao je načelnik Zečić.

Nagrađeni policajac Anton Milanović od 1998. godine radi kao policijski službenik, a posljednjih pet godina u Policijskoj postaji Solin kao pomoćnik načelnika. Služio je i u Domovinskom ratu kao član 114. brigade. S obitelji živi u Kaštelima.

Anton Milanović se zahvalio svojim kolegama i Gradu Solinu odnosno Vijeću za prevenciju kriminaliteta Grada Solina.

- Zaista sam počašćen, lijepo je kada tvoje kolege prepoznaju tvoj rad, ovo javno priznanje samo mi je još veći poticaj. Radimo svoj posao sa srcem, a ovo priznanje ide i na adresu cijele naše Policijske postaje - kazao je Milanović.

Samoj dodjeli nagrade nazočili su i zamjenik gradonačelnika Solina Ivica Rakušić, pročelnik Upravnog odjela za javne djelatnosti Grada Solina Darko Bilandžić i policijski službenici PP Solin Marijan Čurepić i Marin Župa.



Vaša reakcija na temu