Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Trogirski portal Nakon paljenja slikovnice u Kaštelima, u Trogir doveli kozu išaranu duginim bojama: 'Neće nam pederske zajednice govoriti što možemo biti na krnjevalu!'

Nakon paljenja slikovnice u Kaštelima, u Trogir doveli kozu išaranu duginim bojama: 'Neće nam pederske zajednice govoriti što možemo biti na krnjevalu!'

Predsjednik udruge Poklade Nikša Radić ne vidi nikakav problem

Nedugo nakon što su na Dječjem karnevalu spalili slikovnicu u duginim bojama u Kaštelima, ista je udruga Poklade u Trogiru program 'posvetila' LGBT zajednici. Trogiranima je Krnje bila zlatna špina, a kaštelanskoj udruzi Poklade kip starca s natpisom 'Ja sam gay, a ovo su pederi'. Prošetala se i koza išarana duginim bojama, u povorci je bio kombi natpis 'mama + mama' podvučeno sa 'skandal', 'tata + tata' s crtežom spolovila te 'HDZ + SDP' uz napomenu 'pederi'.


- To su maškare - kazao nam je predsjednik udruge Poklade Nikša Radić.

Pitali smo ga je li to njegov komentar zašto im je LGBT zajednica opet na tapetu.

- Prije 30 godina dok je bila partija na vlasti onda smo morali ić po mišljenje šta ćemo bit na krnjevalu il možemo li bit nešto. A sad ćemo izgleda ići u pederske zajednice da one odobre šta možemo, a šta ne možemo bit. To vam je moj komentar i tako napišite i o kozi i o jarcu - odgovorio je Radić ne videći ikakav problem u onome što je njegova udruga napravila ili on rekao, nego u reakcijama ljudi na njihov program.

Vaša reakcija na temu