Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nastavlja se igra živaca kod City Centera one, prometni redari će svaki dan pisati kazne!

Nastavlja se igra živaca kod City Centera one, prometni redari će svaki dan pisati kazne!

Najnovije je da sada pojedinci parkiraju gdje ne smiju i sjede u automobilima glumeći da nisu u prekršaju

Nastavlja se igra živaca između neodgovornih vozača i prometnih redara ispred City Centera one. Gradsko prometno redarstvo, naime, svim raspoloživim sredstvima (mandatne kazne, lisice, pauk) kažnjava one koji se nepropisno parkiraju na okretištu za autobuse kako bi osigurali siguran prolaz Prometovim vozilima.

- Prometno redarstvo i nadalje će svakodnevno po nekoliko puta obilaziti tu lokaciju sve dok i posljednjeg neodgovornog vozača nauči pameti. I subotama i nedjeljama i praznicima. Upravo je nevjerojatno koliko su pojedinci uporni u činjenju prekršaja parkirajući svoje automobile gdje je zabranjeno, usprkos postavljenoj prometnoj horizontalnoj i vertikalnoj signalizaciji o zabrani parkiranja, te betonskim blokovima koje je postavila splitska tvrtka Split parking. Najnovije je da sada pojedinci parkiraju gdje ne smiju i sjede u automobilima glumeći da nisu u prekršaju kad sjede u vozilu i čekaju dok se vrate iz kupovne oni koje su doveli pred centar - kaže Damir Babić, v.d. pročelnika za komunalu.

Napominje još da u centru uvijek ima mjesta za parkiranje, pa ga čudi što vozači bespotrebno rade prekršaje...

Vaša reakcija na temu