Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAŽALOST, OVO U HRVATSKOJ NIJE VIJEST: Danas se u Splitu prijavila za ultrazvuk dojke, a doći će na red u ožujku 2020. godine

NAŽALOST, OVO U HRVATSKOJ NIJE VIJEST: Danas se u Splitu prijavila za ultrazvuk dojke, a doći će na red u ožujku 2020. godine

Smrtnost od raka dojke u Hrvatskoj je među najvišima u Europi

Dok se priča o prevenciji i važnosti ranog otkrivanja tumora, a ministri govore o reformama i smanjenju lista čekanja, za to vrijeme u Splitu se za ultrazvuk dojke čeka gotovo dvije godine.

Na taj problem je podsjetila gospođa na Facebooku koja je podijelila termin upisa za ultrazvuk. Za pregled se bila naručiti danas, 27. rujna, a doći će na red u ožujku 2020. godine.

Još uvijek je, dodajmo, prema posljednjim podacima, smrtnost od raka dojke u Hrvatskoj među najvišima u Europi. Za prošlu godinu statistika kaže da mjesečno 250 žena oboli.

Vaša reakcija na temu