Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEMA VIŠE NI USTAŠKIH SIMBOLA, A NI PLAKATA SDSS-a 'Važno je bilo ukloniti neprimjerene i prijeteće poruke, na potezu su stranka ili vlasnik panoa'

NEMA VIŠE NI USTAŠKIH SIMBOLA, A NI PLAKATA SDSS-a 'Važno je bilo ukloniti neprimjerene i prijeteće poruke, na potezu su stranka ili vlasnik panoa'

Grad Split hitno je reagirao i 'sanirao' plakat SDSS-a sa sloganom 'Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj'

 Brzom reakcijom ophodara Cestara 'saniran' je plakat SDSS-a koji je danas osvanuo s ustaškim simbolima. Nema više simbola, a ni plakata sa sloganom 'Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj'.

'Važno je bilo ukloniti neprimjerene i prijeteće poruke da se više ne vide. Koncesionar za grafite praznikom ne radi pa nam je u pomoć priskočio Cestarov ophodar koji uvijek radi 24 sata dnevno. Sada su na potezu politička stranka ili vlasnik panoa da stave drugi plakat', kazao nam je Ivica Grubišić Gire, savjetnik gradonačelnika za komunalu.

Plakat je danas fotografirala i splitska policija.

Dio slogana SDSS-a ispisan na ćirilici, kao i ime stranke, bili su premazani crnom bojom, iscrtano je 'ušato' U s križem te napisano NDH, za dom spremni, Srbe na vrbe i palite traktore.

'Želimo doprinijeti da ni Europa, ni Hrvatska ne stradaju od ultranacionalizma, ultraklerikalizma, od najcrnijih i najnazadnijih politika koje ovog trenutka sebe nude kao izlaz za Europu i kao spas za Hrvatsku. A mi znamo kako su izgledala ta spašenja. Završila su s paklom za Europu i paklom za Hrvatsku', kazao je predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac na predstavljanju liste i slogana za EU izbore.

Vaša reakcija na temu