Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Dalibor Ninčević) Ninčević nastavlja s novim ciklusom obilazaka mjesnih odbora

Ninčević nastavlja s novim ciklusom obilazaka mjesnih odbora

'Nismo baš najzadovoljniji dinamikom izvedbe radova, ali nemamo puno izbora'

Solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević susretom s građanima u Mravincima i Kučinama krenuo je s novim ciklusom obilazaka mjesnih odbora.

'Raznorazne teme, posebno komunalne, našle su se na dnevnom redu. Od uređenja prometnica, redovitijeg odvoza komunalnog i drugih vrsta otpada, održavanje zelenih površina, ali tema kanalizacije je uvijek neizbježna.

Nismo baš najzadovoljniji dinamikom izvedbe radova, ali nemamo puno izbora, jedino bit strpljivi i utjecati na investitora i izvođača koliko možemo.

Nadalje, obavijestio sam građane u Mravincima kako će se EU srdstvima kroz ITU mehanizam raditi rekonstrukcija stadiona NK Sloge. U sklopu projekta predviđeni su i prostori za druge javne sadržaje.

Izradili smo projekt, te očekujemo otvrarnje poziva kako bi osiguali  EU sedstava za izgradnju novog vrtića koji će biti smješten u objektu gdje se trenutno nalaze svlačionice kluba.

Također, u fazi smo prijave za mobilno reciklažno dvorište koje će se nalaziti između Mravinaca i Kučina.

Osim dodatnih igrala koja stižu za mravinačku djecu, do ljeta će se urediti i opremiti novo dječje igralište na Libovcu.

Ono što je itekako važno, obvijestio sam građane iz Ulice Brig kako bi radovi na ugradnji kanalizacijskih cijevi i betoniranje ulice trebali bit gotovi do početka lipnja.

Sugrađanima s područja Libovca, temeljm informacije koju sam dobio iz Vodovoda, prenio sam za njiih najvažniju informaciju. 

Radovi na izgradnji kanalizacije i poboljšanju vodoopskrbe, kroz projekt Aglomeracije, trebali bi započeti tijekom listopada ove godine.

Malim, ali sigurnim koracima mijenjamo izgled naših mjesnih odbora na bolje. 

Hvala svim sugrađanima koji su danas izdvojili vrijeme za doći! 

Drugi utorak vidimo se u Rupotini. Satnicu i lokacije ću naknadno najaviti', napisao je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu