Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Niti jedna od 12 ponuda nije valjana, ponovit će se natječaj za kućice na žnjanskom platou

Niti jedna od 12 ponuda nije valjana, ponovit će se natječaj za kućice na žnjanskom platou

Dvije firme nisu imale dug, ali nisu dostavile potrebnu dokumentaciju

Ponovit će se natječaj za 'splitske kućice' na žnjanskom platou. Naime, niti jedna od 12 ponuda nije valjana, s tim da ih čak 9 ima dugovanje prema Gradu ili poreznoj upravi.

Upravo kako bi se pobrinuli da firme ili pojedinci s čistim računima dođu u najam osam tipskih modula, uvjeti su koncipirani tako da se traži nepostojanje duga ili glavne ili povezane osobe i tvrtke.

Dvije firme nisu imale dug, ali nisu dostavile potrebnu dokumentaciju.

Nekoliko bivših bespravnih vlasnika na Žnjanu se, dodajmo, također natjecalo.

Povjerenstvo u kojem sjede Duje Sučić i Katarina Nataša Merćep u ime Banovine te Grad Split, te novi direktor Spalatum DMC Ante Šunjić u četvrtak popodne su mogli tek konstatirati da nema pravovaljane ponude i da se ponavlja natječaj.

Vaša reakcija na temu