Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Nova edukacija Turističke zajednice za privatne iznajmljivače u hotelu Atrium

Nova edukacija Turističke zajednice za privatne iznajmljivače u hotelu Atrium

Predavanja počinju u ponedjeljak u 9 sati i traju do 13

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinska županije u ponedjeljak u hotelu Atrium organizira edukaciju za privatne iznajmljivače na temu 'Hospitality i služba za korisnike na novim medijima te osmišljavanje i implementacija native kampanja za privatne iznajmljivače'. Edukacija počinje u 9 sati i traje do 13, a podijeljena je u dva predavanja. 

U prvom, pod nazivom 'Hospitality i služba za korisnike na novim medijima', polaznici će naučiti nešto više o: novim medijima kao službi za korisnike, povećanju povjerenja kroz razgovor s korisnicima, mogućnostima službe za korisnike na novim medijima u turističkom sektoru, benefitima službe za korisnike na novim medijima za privatne iznajmljivače, metodama i tehnikama hospitality-a i upravljanju reputacijom na novim medijima. 

'Implementacija native kampanje' drugo je predavanje u kojem će privatnim iznajmljivačima biti objašnjeno što je native kampanja i kako se može primijeniti u turističkom sektoru, bit će govora o strateškom pristupu kreiranju native kampanje, planiranju i benefitima oglašavanja, osmišljavanju i realizaciji native kampanje te o koracima implementacije native kampanje.

Privatni iznajmljivači koji žele sudjelovati u ovoj edukaciju trebaju potvrditi dolazak najkasnije do petka u podne na mail: info@dalmatia.hr.

Vaša reakcija na temu