Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com NOVI NAPAD? Optuženi za ubojstvo Marina Matijaša pojavio se propucan u splitskoj bolnici

NOVI NAPAD? Optuženi za ubojstvo Marina Matijaša pojavio se propucan u splitskoj bolnici

Jozo Čabraja dobio je metak u trbuh. Tvrdi da se sam ranio

Kaštelanin Jozo Čabraja, kojem sude za ubojstvo 20-godišnjeg Marina Matijaša u Kaštelima 2014. godine, pojavio se večeras u splitskoj bolnici s prostrijeljenim trbuhom. 

Čabraja tvrdi da se sam ranio, policija, čini se, nije spremna povjerovati u njegovu priču. Istražit će radi li se o novom napadu vatrenim oružjem kakvih je u posljednjih mjesec i pol već bilo nekoliko. 

Čabraju su dovezli do bolnice pa će policija zasigurno potražiti te osobe kako bi se rasvjetlile okolnosti njegovog ranjavanja. 

Čabraja je bio osuđen za ubojstvo Matijaša na 13 godina zatvora, no presuda je pala, upravo bi trebalo započeti novo suđenje. Tri i pol godine proveo je u istražnom zatvoru, kako suđenje nije završeno, više ga nisu mogli držati iza rešetaka. 

Vaša reakcija na temu