Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI VIDEO Hrabra zaštitarka: Moja je dužnost bila zaustaviti se kada sam vidjela momka da razbija autobus, žao mi je što je izostala reakcija putnika

NOVI VIDEO Hrabra zaštitarka: Moja je dužnost bila zaustaviti se kada sam vidjela momka da razbija autobus, žao mi je što je izostala reakcija putnika

Maja Durdov je izašla iz svog vozila i snimila razbijača, koji joj je u jednom trenutku prišao

Video snimke nevjerojatnog jutrošnjeg incidenta, kada je jedan momak izrazbijao Prometov autobus, vidjelo je mnogo ljudi. Novu snimku dobili smo od Maje Durdov, koja se zatekla na mjestu događaja i upalila mobitel. Smatrala je svojom dužnošću snimiti razbijača iako je djelovalo prilično opasno to što je učinila jer joj je u jednom trenutku prišao, počeo se s njom svađati...

- Vraćala sam se s posla, ispred mene je bio zaustavljen autobus. Kada sam ga išla zaobići, vidjela sam divljaka kako s brisačem razbija autobus. Budući da sam zaštitarka, radim u Noky Securityju, smatrala sam obavezom stati i pokušati ga spriječiti - rekla nam je 53-godišnja Maja Durdov iz Splita.

- Osim toga, jedno vrijeme sam posao zaštitarke obavljala u Prometu, znam dosta vozača, ne i ovoga, on je mlađi - dodala je.

Razočarana je što su se vi u autobusu toliko prestrašili da nisu reagirali.

- Žao mi je što nitko nije reagirao osim vozača koji je sa mnom pričao s momkom, svi su se 'stisli'. Zato nam i je ovako društvo jer nikoga nije briga... - kazala je.

Dodala je da se odmah vidjelo da momak nije 'sav svoj'. Ispričala nam je da je potom došla policija, koja ga je uhvatila u pokušaju bijega.

Vaša reakcija na temu