Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Obiteljski obrt Pasarić iz Zaprešića: 'Proizvodimo silikonske cijevi za brodove, vozila, radne strojeve...'
Croatia Boat Show Piše: Dalmatinski portal

Obiteljski obrt Pasarić iz Zaprešića: 'Proizvodimo silikonske cijevi za brodove, vozila, radne strojeve...'

Proizvode plasiramo i u inozemstvo, najviše u susjednu Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Austriju...

Na ovogodišnjem Croatia Boat Showu po prvi put se predstavio obiteljski obrt Pasarić. Riječ je o obrtu iz Zaprešića koji se bavi proizvodnjom gumenih armiranih cijevi, a na tržištu su prisutni od 1990. godine.

- U Split smo stigli kako bismo promovirali silikonske cijevi koje se mogu koristiti u plovilima, ali svoju upotrebu mogu pronaći u širokom rasponu potreba - od automobila, kamiona pa sve do radnih strojeva ili mostogradnje - kazao nam je Markus Pasarić, vlasnik ovog obiteljskog obrta.

- Imamo mogućnost da kreiramo cijevi po željama naših klijenata, proizvoljnih mjera i oblika ovisno o potrebama - dodao je.

Obrt ima osam zaposlenika, a proizvodi svoje mjesto pronalaze i na inozemnom tržištu.

- Istina, osim što smo jedni od vodećih proizvođača u svojoj branši, proizvode plasiramo i u inozemstvo, najviše u susjednu Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Austriju...

Ovo je prvi sajam za obrt, zanimalo nas je kako su došli na ideju da se izlažu ovdje.

- Nekoliko godina sam dolazio na CBS, ne u svojstvu vlasnika obrta već privatno. Vidio sam koliko zapravo ljudi prođe kroz ovaj sajam i osjetili smo mogućnost dobre promidžbe s obzirom na to da se cijevi mogu koristiti i kod plovila - zaključio je Pasarić.

Vaša reakcija na temu