Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Obnovljeno košarkaško igralište na Gripama: Uloženo je 400.000 kuna, a nove investicije čekaju Kamen i Mertojak

Obnovljeno košarkaško igralište na Gripama: Uloženo je 400.000 kuna, a nove investicije čekaju Kamen i Mertojak

Na dugogodišnje devastiralo igralište Dalmatinski portal je upozorio krajem prošle godine, a radovi su završeni u ponedjeljak

Obnovljeno je košarkaško igralište na Gripama koje je godinama bilo devastirano. Na taj smo problem upozorili krajem prošle godine, a osim što su koševi bili većinom polomljeni, u zadnjoj fazi prije obnove igralište je služilo i kao parkiralište. Radovi u koje je uloženo nešto više od 404 tisuće kuna s PDV-om završeni su u ponedjeljak.

- U sklopu obnove kompletno su promijenjene ograde, zamijenjene su konstrukcije koševa zajedno s koševima i tablama, igralište je asfaltirano i postavljena je specijalna umjetna podloga za košarku. Po pitanju planova za obnovu, slijedi nam nastavak sanacije športsko rekreacijskog centra Kamen, te nastavak izgradnje igrališta na Mejašima - rekao je Igor Maretić, voditelj gradskog Odsjeka za sport.

Vaša reakcija na temu