Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OBRAČUN DILERA U SPLITU? Bivši vojnik mučen pa izrešetan i bačen na TTTS

OBRAČUN DILERA U SPLITU? Bivši vojnik mučen pa izrešetan i bačen na TTTS

Ante Prnjak nađen je jutros mrtav na TTTS-u. Malo kasnije zapaljen je njegov BMW u Tugarama. Glava i šake su mu izmasakrirane, ubijen je s više hitaca iz vatrenog oružja

U Splitu je na brutalan način likvidiran 34-godišnji Ante Prnjak. Na TTTS-u jutros iza 7 sati pronašao ga je jedan radnik. Izrešetan je s više hitaca iz vatrenog oružja, najmanje jedan metak pogodio ga je u glavu, no čini se da je prije same likvidacije mučen. Glava i šake su mu potpuno izmasakrirane. Nekoliko sati kasnije kod Tugara zapaljen je Prnjakov BMW. Automobil je totalno uništen, prednji kraj kao da je razoren eksplozijom.

Prnjak je bivši vojnik nečasno otpušten nakon što je prije dvije godine uhićen s manjom količinom kokaina. Prošle godine je ponovno uhićen kao šef dilerske skupine s dva i pol kilograma amfetamina. Ostao je na slobodi položivši jamčevinu od 100 tisuća kuna, no nakon što je jamstvo ukinuto za neke pritvorske osnove, pušten je na slobodu, a novac mu je vraćen. 

Kako smo neslužbeno doznali, policija traga za osobom koja se povezuje s ubojstvom. Riječ je o vlasniku jednog kafića u splitskom zaleđu. Sumnja se da je naoružan i opasan. O motivima se špekulira, s obzirom na način na koji je usmrćen Prnjak, kao i mučenje koje je prethodilo samoj likvidaciji, moguće da je riječ o osveti zbog propalog posla s drogom. 

Vaša reakcija na temu