Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Od četvrtka počinje sanacija starog dijela brze ceste Solin-Klis

Od četvrtka počinje sanacija starog dijela brze ceste Solin-Klis

Sve bi trebalo biti završeno do 19. travnja

Najavljeno zatvaranje brze ceste Solin–Klis, od rotora Bilice do čvora Klis-Grlo, bit će u noći na četvrtak. Cesta će biti zatvorena od srijede u 22 sata do četvrtka u 5 sati ujutro. 

- U navedenom terminu postavit će se privremena prometna regulacija prometa neophodna za početak radova izvanrednog održavanja 'starog' istočnog kolnika koji obuhvaćaju i radove sanacije tunela Mravince i vijadukata Majdan i Izvor Jadra, u dužini 2230 metara. Za vrijeme potpunog zatvaranja prometa obilazni pravac je Stara kliška cesta. Za vrijeme izvođenja navedenih radova sanacije (od 24. siječnja 2019. godine od 5 sati) promet će se odvijati pod privremenom regulacijom prometa tako da će se promet preusmjeriti  preko interventnih prolaza na zapadni kolnik od benzinske postaje Lukoil do tunela Mačkovac te će se odvijati zapadnim kolnikom u dvosmjernom režimu prometovanja bez semaforskih uređaja - poručili su iz Hrvatskih cesta.

Dodali su kako odgođeni početak radova neće utjecati na njihov završetak, odnosno svi radovi će biti završeni u ranije planiranom roku, tj. do 19. travnja 2019. godine.

Vaša reakcija na temu