Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Održane Igre mladih i izvršni odbor Foruma Jadransko-jonske regije

Održane Igre mladih i izvršni odbor Foruma Jadransko-jonske regije

Upriličen je i radni sastanak s gradonačelnicom Ancone Valeriom Mancinelli

Drugo izdanje Igara mladih Jadransko-jonske regije održane su od 15. do 18. lipnja u Anconi. Hrvatsku su predstavljali Nogometni klub Adriatic, Odbojkaški klub Split, Klub odbojke na pijesku Žnjan i Ragbi klub Nada iz Splita te Škola košarke Dražen Petrović iz Šibenika.

U konkurenciji klubova iz osam zemalja regije odbojkašice OK Split osvojile su zlatnu medalju, dok su se ragbijaši RK Nada, nogometaši NK Adriatic, odbojkašice KOP Žnjan i košarkaši OKK Dražen Petrović okitili brončanim medaljama.


Usporedno je održana i sjednica izvršnog odbora Foruma jadransko jonskih gradova na kojoj se raspravljalo o boljoj povezanosti makroregije, planiranju budućih aktivnosti, organizaciji igara mladih, održavanju godišnje skupštine i promjeni statuta.

Upriličen je i radni sastanak s gradonačelnicom Ancone Valeriom Mancinelli gdje je istaknuta važnost promicanja gospodarskog i društvenog prosperiteta i rasta u regiji poboljšanjem njihove atraktivnosti, konkurentnosti i povezivosti. Predstavnici Grada Splita su bili Igor Maretić i Nikola Aleksić.

Vaša reakcija na temu