Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Oko 15 kubika betona stiže na plažu Bačvice, ali nema razloga za paniku

Oko 15 kubika betona stiže na plažu Bačvice, ali nema razloga za paniku

Iz tvrtke koncesionara nam je rečeno da je investicija vrijedna 200 tisuća kuna

Na splitskoj plaži Bačvice nalijeva se beton, javili su nam uznemireni čitatelji. Bez straha, stari sloj se mijenja novim na dijelu plaže poznatijem kao Željezničar. Kako nam je otkrio Nikša Ivanović, predsjednik Uprave koncesionarske firme 'Bačvice plaža', gotovo tri desetljeća se nije ulagalo u taj dio i tvrtka je odlučila investirati.

- Uklonili smo desetak centimetera starog betona, taj dio je skroz propao i samo mijenjamo novim. Također, mijenjamo oronule i ruzinave željezne skale koje vode u more s inoxom. Uz kombinaciju mahagonija dolje. Posadit ćemo i osam tamarisa - predočio nam je Ivanović.

Riječ je o oko 15 kubika betona na površini od 300 kvadrata, a investicija je vrijedna 200 tisuća kuna.

Vaša reakcija na temu