Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Okrivljenici zbog verbalnog napada na Janicu pušteni na slobodu!

Okrivljenici zbog verbalnog napada na Janicu pušteni na slobodu!

Ovu informaciju nam je potvrdio odvjetnik Damir Gruić uz napomenu kako time ovaj postupak nije završen

Tijekom dana na slobodu su pušteni svi mladići kojima je Prekršajni sud u Splitu odredio zadržavanje u trajanju od 5 dana zbog verbalnog napada na Janicu Kostelić. Ovu informaciju nam je potvrdio odvjetnik Damir Gruić uz napomenu kako time ovaj postupak nije završen već se isti nastaviti izvođenjem daljnjih dokaza kada iduća rasprava bude zakazana.

Kako neslužbeno saznajemo, žalbe branitelja na Rješenje kojim je određeno zadržavanje su prihvaćene od strane Visokog prekršajnog suda RH u Zagrebu te je ukinuto to Rješenje o zadržavanju, a postupak vraćen na ponovno odlučivanje sudu u Splitu. U ponovnom postupku prvostupanjski sud je utvrdio da su se promijenile okolnosti zbog kojih je postojala opasnost da bi okrivljenici mogli ponoviti istovrsni prekršaj te kako te opasnosti sada više nema, pa im je ukinuta mjera zadržavanja i pušteni su na slobodu. 

Vaša reakcija na temu