Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OKRUGLA OBLJETNICA: Stanouprava obilježila 20 godina rada!

OKRUGLA OBLJETNICA: Stanouprava obilježila 20 godina rada!

Tvrtka je odgovorna za 2000 zgrada s 1000 predstavnika suvlasnika i ukupno 35.000 stambenih jedinica

Uručenjem zahvalnica i prigodnom svečanošću uz klapsku pismu Stanouprava je obilježila 20 godina rada. Biranim riječima, ponajprije izražavajući zadovoljstvo u punoj dvorani splitske Hrvatske gospodarske komore obratio se Ante Zuanić, direktor ove firme s ograničenom odgovornošću koju je osnovao Grad Split. Prije 20 godina zakon je omogućio pokretanje tvrtki koje će brinuti o stambenom fondu, a kako je rekao Zuanić, Grad Split je prepoznao važnost osnivanja društva koje će odgovorno brinuti i upravljati o tome.

- Ponosni smo na naših 20 godina, naš zadatak jest ispuniti ono što Grad stavi pred nas, a pored funkcije upravljanja imamo i društvenu ulogu. Nije nam dominantan ekstra profit nego uređene fasade, krovišta i obavljanje tekućih poslova. Na taj način utječemo i na izgled grada, turisti i naši građani to cijene - istaknuo je Zuanić.

Izdvojio je i poslove ugradnje liftova, spremni su za trenutak kada dođe do realizacije iz EU fondova, a do tada temeljem komercijalnih kredita svake godine se, rekao je, desetci liftova ugrade.

- Nemamo strojeve, pogon ni hale, ali imamo svoje zaposlenike koji su svojim odnosom prema radu i prema našim suvlasnicima primjer uspješnosti i suradnje - pohvalio je zaposlenike Zuanić.

Upravo je pet zaposlenika koji su od prvog dana u firmi dobilo zahvalnice koje im je uručio  predsjednik Nadzornog odbora Hrvoje Balić. Četiri dame, Blaženka Vrvilo, Jelena Vučičić, Katja Bonačić, Ljiljana Čulić i jedan gospodin, Željko Dadić. Zahvalnicu je zaslužila i umirovljenica Mirjana Babić.

Zuanić je na koncu naglasio da je svaki početak nosio poteškoće, ali da zato danas s ponosom može reći da su najveći u Dalmaciji i drugi u Hrvatskoj.

- Čvrsto držimo poziciju u gradu s jasnom vizijom gdje se kreće prema budućnosti - ustvrdio je i još se jednom zahvalio radnicima, poslovnim partnerima, bankama, osiguravajućim društvima, izvođačima svih profila, Gradu Splitu, Županiji, predstavnicima suvlasnika i svim suvlasnicima.

U brojkama, Stanouprava je odgovorna za  2000 zgrada s 1000 predstavnika suvlasnika i ukupno 35.000 stambenih jedinica.

Poslovnim partnerima, s obzirom na to da je mnoge vrijeme spriječilo doći, zahvalnice će biti uručene narednih dana, a na jubileju su ih, osim radnika, dobili i predstavnici suvlasnika.

Redom: Martin Čelan, Goran Mužinić, Ivo Bjelić, Predrag Kašić, Ivo Ružić, Ranko Vrkić, Josip Šiškov, Dalibor Musap, Ivanka Plazibat, Karat Abaz, Vicko Tadić, Nada Papučić, Katarina Zelić, Branko Arsekin, Viktor Gospodnetić, Ivo Orlić, Mario Smolić, Žarko Dešković, Sena Vranjković, Milan Vidan, Iskra Minček, Vlado Parčina, Filip Marović, Jozo Jurković, Jakov Bilandžić, Mira Antonijević, Jakov Fiamengo, Mladen Grozdanić, Željka Knežević, Ivan Tomić, Anton Paul Barišić, Mara Škare, Mladen Galić, Mario Smoljić, Žarko Vržina i Vlado Škokić.

Dodajmo i da obljetnicu Stanouprave nije propustio Bojan Bodrožić, predsjednik Udruge upravitelj. Stanouprava je, kazao je Zuanić, jedan od incijatora osnivanja te udruge. 

Vaša reakcija na temu