Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Okrugli stol 'Privremeno uređenje žnjanskog platoa'

Okrugli stol 'Privremeno uređenje žnjanskog platoa'

Na skupu će sudjelovati Pave Zaninović, Davor Marasović, Niko Mrčić, Nino Vela...

U organizaciji Hrvatske udruge Benedikt, u sklopu Vidik festa, u petak, 8. travnja, s početkom u 11 sati u kavani hotela Bellevue u Splitu održat će se okrugli stol pod nazivom 'Privremeno uređenje žnjanskog platoa'.

Ovom događaju kao predstavnici grada Splita nazočit će Pave Zaninović, pomoćnik pročelnika Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo i Davor Marasović, savjetnik gradonačelnika za unaprjeđenje iskoristivosti javnih gradskih površina. U ime Splitsko-dalmatinske županije nazočit će Niko Mrčić, ravnatelj Županijskog zavoda za prostorno uređenje, a u ime gradskog kotara Žnjan predsjednik Nino Vela. Svoju nazočnost najavili su i neki od nastavnika i studenata Fakulteta građevine, arhitekture i geodezije u Splitu, koji su pisali završne radove na temu Žnjana, gradski vijećnici, arhitekti i urbanisti. U ime organizatora uvodničar u okrugli stol bit će Ante Lijić, dipl. inž. arh., član Savjetodavnog vijeća HUB-a.

Vaša reakcija na temu