Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot BEZOBRAZLUK U SPLITU: Pogledajte kako je oldtimerom turiste provozao kroz Marmontovu

BEZOBRAZLUK U SPLITU: Pogledajte kako je oldtimerom turiste provozao kroz Marmontovu

Pročelnik za komunalu kaže da su krenuli s pojačanim aktivnostima prema električnim vozilima u staroj gradskoj jezgri, a prometnim i komunalnim redarima podršku će dati i policija

Oldtimer koji je preuređen za prijevoz turista danas je bez imalo pardona goste provozao Marmontovom ulicom. Ne samo da nema dozvolu za prolaz kroz pješačku zonu nego nema uopće dozvolu za prijevoz turista u tom autu. Prometni redari ne smiju ga zaustaviti u vožnji, ali ga smiju kazniti kada se zaustavi kako bi ukrcao i iskrcao putnike. Damir Ordulj, gradski pročelnik za komunalu, kaže da su danas krenuli s pojačanim aktivnostima prema električnim vozilima u staroj gradskoj jezgri.

- To je dio našeg svakodnevnog posla, ali smo odlučili jedno dulje vrijeme pojačati aktivnosti kako bi uveli red. Na teren će ići prometni redar, komunalni redar, a podršku će nam pružiti i policija što je važno zbog zakonskih odredbi po kojima je točno određeno kada, tko i u kojoj situaciji smije kažnjavati - kaže Ordulj.

U prekršaju su ga snimili građani koji su snimku poslali gradskim komunalcima, a Ordulj se zahvalio onome koji je snimio video.

- To je pravi put kojim moramo ići jer svi zajedno možemo uvesti red u našem gradu - zaključio je Ordulj.



Vaša reakcija na temu