Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Omiš: Pronađeno tijelo ženske osobe

Omiš: Pronađeno tijelo ženske osobe

Na nepristupačnom terenu u podnožju litice

Jučer, 21. travnja, oko 19.30 sati zaprimljena je dojava da se na području Omiške Dinare tijekom planinarenja izgubila strana državljanka. 

- Po zaprimanju dojave poduzete su mjere traganje te su angažirani djelatnici HGSS-a koji su oko 20.15 sati na nepristupačnom terenu u podnožju litice pronašli tijelo ženske osobe s vidljivim ozljedama karakterističnim za pad s visine - poručili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Na mjestu događaja obavit će se očevid. O događaju izviješteno nadležno državno odvjetništvo koje je naložilo da se na tijelu izvrši sudsko medicinska obdukcija.

Kako su izvijestili iz HGSS-a, osoba se kretala u grupi od nekoliko planinara nemarkiranom stazom te se u jednom trenutku udaljila od grupe. Nakon što ju je HGSS locirao, osoba je uočena na području Čečuka, u podnožju stijena visokih više od 120 metara.

Tijekom jutra u ponedjeljak odobren je let helikoptera HRZ-a koji je tijelo prevezao na odbukciju.

Vaša reakcija na temu