Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo optužnicu protiv Ivana Vojkovića

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo optužnicu protiv Ivana Vojkovića

Uslijedila je temeljem kaznene prijave policije

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv Ivana Vojkovića, nakon što je 29. prosinca 2016. godine završena istraga.

Podsjetimo, kaznena prijava je podnijeta 7. prosinca, a DORH je u priopćenju naveo kako je Vojković ispitan zbog počinjenja kaznenog djela prijetnje iz članka 139. stavak 3. u svezi sa stavkom 2. Kaznenog zakona.

Vojkoviću je nakon ispitivanja Općinskog državnog odvjetništva u Splitu bila izrečena mjera opreza, zabrana posjećivanja svih službenih-klupskih prostorija nogometnog kluba na udaljenosti manjoj od 50 metara i zabrana približavanja predsjedniku Kosu na udaljenosti manjoj od 20 metara.

Vaša reakcija na temu