Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Opet radovi na Bilankuši, trajat će mjesec dana

Opet radovi na Bilankuši, trajat će mjesec dana

Pročitajte koji su zaobilazni smjerovi

Zbog nastavka radova izgradnje visokotlačnog plinovoda Solin – Split u dijelu koji se odnosi na izvođenje radova bušenja, od četvrtka, 27. srpnja 2017., s početkom od 8 sati započet će radovi na križanju Ulice kneza Trpimira i Stjepana Radića, poznatije kao Bilankuša.

Privremena regulacija prometa odvijat će se na način da će se iz Splita promet odvijati kao do sada, Ulicom Stjepana Radića prema Klisu, dijelom zaobilazno oko tzv. Trokuta na Bilankuši.

Osobna vozila iz smjera Klisa prometovat će samo dijelom zaobilazno oko tzv. Trokuta (prolaze istočnim trakom), a po potrebi teretna vozila prometovat će od Bilankuše put Ulice don Frane Bulića, potom Kaštelanskom pa ispod nadvožnjaka lijevo put Salonitanske i dalje prema Širini, te Splitu.

Na kritičnoj točki križanja regulaciju prometa vršit će prometni policajci.

Predviđeni rok završetka radova je mjesec dana.

Vaša reakcija na temu