Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OTP banka pokreće novi međunarodni program za start-up kompanije

OTP banka pokreće novi međunarodni program za start-up kompanije

Rok za prijave traje do 30. studenoga

OTP banka uputila je svoj drugi poziv start-up kompanijama 17. listopada 2018. Novi program se naziva OTP start-up program, a podržavaju ga mađarski i međunarodni korporativni partneri koji su združili snage pod sloganom 'Unaprijedi svoje poslovanje!'. Rok za prijave traje do 30. studenoga.

OTP banka traži start-up i rastuće kompanije koje već imaju proizvode koji odgovaraju zahtjevima tržišta, a koje će imati priliku testirati integraciju svojih proizvoda ili usluga s bankarskom tehnologijom, te potvrditi da im proizvodi uistinu odgovaraju tržišnim zahtjevima. Tijekom cijelog procesa implementacije, start-up kompanije će pojedinačno pratiti ključni ljudi banke, kao i stručnjaci, a potpora će im se pružati kroz široku mrežu partnera i posebno prilagođene radionice.

OTP start-up program traži start-up kompanije u 5+1 ključnom području:
•   Napredni alat za podatke & analitiku
•   Iskustvo klijenata & usluge za klijente
•   Interna učinkovitost
•   Otvoreno bankarstvo &sigurnost
•   Inovativni proizvodi
•   Problematična bankarska rješenja, koja se ne uklapaju u gore navedene kategorije

Sudionici programa bit će odabrani kroz tri kruga.Najprije, start-up kompanije trebaju popuniti obrazac prijave na internetu. Programski tim pregledavat će prijave kako budu pristizale te pozivati odabrane start-up kompanije na video intervju. Start-up kompanije koje najviše obećavaju sudjelovat će u dvodnevnom selekcijskom kampu koji će se održati u Budimpešti u siječnju 2019. gdje će imati brojne prilike za umrežavanje i upoznavanje potencijalnih sponzora i mentora iz OTP-a. Tromjesečni program poslovnog akceleratora traje od ožujka do svibnja, a ne zahtijeva premještanje u Budimpeštu. Vrhunac programa je Demo dan u svibnju 2019. kada će se postignuća sudionika demonstrirati managerima i odabranim investitorima, te stručnjacima za inovacije mađarskih i međunarodnih korporativnih partnera OTP-a.

- Naš prethodni program za start-up kompanije privukao je dosta pozornosti na međunarodnoj sceni. Prijavilo se više od 200 kompanija, a osam ih je uključeno u program i radile su s nama tijekom proteklih mjeseci. Štoviše, s nekima od njih očekujemo početak dugoročne suradnje. Ohrabreni uspjehom prvog programa, odlučili smo pokrenuti verziju 2.0 kako bi upoznali start-up kompanije koje obećavaju, i zajedno gradili bankarska rješenja za budućnost na strukturirani način. Nadam se da će novi program biti još atraktivniji start up kompanijama – rekao je András Fischer, direktor OTP-ova Središnjeg odjela inovacija za fizičke osobe.

Start-up program OTP banke besplatan je program poslovnog akceleratora za koji ne treba kapital. Dobrodošli su sudionici iz cijelog svijeta.

Više informacija o programu možete naći na www.otpstartup.com.

 

Vaša reakcija na temu