Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OTVORENI DAN: Prijavi se i osvoji stipendiju za studij Računarstva!

OTVORENI DAN: Prijavi se i osvoji stipendiju za studij Računarstva!

Natjecatelji sa svojim startup idejama imaju priliku osvojiti stipendije u vrijednosti od 15.000,00 do 30.000,00 kuna

Na Otvorenom danu studija Računarstva Visoke škole Aspira svi će natjecatelji sa svojim startup idejama imati priliku osvojiti stipendije u vrijednosti od 15.000,00 do 30.000,00 kuna!

Visoka škola Aspira organizira 29. lipnja promociju studija Računarstva smjer Programsko inženjerstvo, u sklopu Otvorenog dana, za sve zainteresirane za ovaj studijski program koji se mogu prijaviti ovdje.

Posebnost stručnog studija Računarstva leži u tome što su studijski program kreirali poslodavci, predavači su stručnjaci praktičari iz IT sektora, a s programiranjem se počinje od prvoga dana, kao i s radom na stvarnim projektima. 

Suradnja s velikim brojem poslodavaca omogućuje praćenje posljednjih trendova u IT industriji i usmjeravanje studijskog programa u tom smjeru, kako bi studenti dobili što korisnija i konkretnija znanja s kojima će uspješno konkurirati na tržištu rada. S druge strane, tržište rada je u stalnoj potražnji za visoko obrazovanim IT stručnjacima, koji po završetku studija vrlo kratko čekaju na zaposlenje, a nije loše spomenuti  i da se nalaze na samom vrhu po visini mjesečnim primanjima.

- Iz Hrvatske udruge poslodavaca ističu da svake godine na tržište izađe 850 ICT stručnjaka, a otvara se oko 2.000 novih radnih mjesta.

Stipendije na Otvorenom danu prilika za sve buduće studente

Otvoreni dan je sjajna prilika za sve zainteresirane za studij Računarstva jer će kroz program Otvorenog dana i predavanja na teme poput kako kreirati vlastitu startup ideju i kako razviti ideju na planu poslovnog modela, dobiti uvid u  postupak  kreiranja i razrade vlastite startup ideje koja  ih u konačnici može odvesti i do jedne od vrijednih stipendija. Osim toga, održati će se i prezentacije zanimljivih projekata različitih tvrtki,  kao i studentskih projekata na platformi Raspberry Pi. Inače Raspberry Pi studenti dobivaju na dar upisom na studij Računarstva na Aspiri.

Osim edukacijskog dijela, mentori će sa studentima prolaziti kroz faze kreiranja ideje te će studenti na završnoj prezentaciji iznijeti svoj proizvod, a oni najuspješniji  svoju će ideju i realizirati. 

Ideje su svuda oko nas, treba ih samo uočiti, dobro osmisliti  i provesti. Stoga; odaberite jednu, dođite u Aspiru u četvrtak 29. lipnja i osvojite jednu od stipendija za studij Računarstva. 

Programiraj svoju budućnost – upiši studij Računarstva!

Vaša reakcija na temu